Een professionele website: simpel, eerlijk en duidelijk.

(en jij kan gewoon verder met wat je aan het doen was)

Het maken van een website die helemaal past bij jouw bedrijf hoeft volgens Ziggy Webdesign helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het gaat vooral om de basis: meteen samen duidelijkheid krijgen over de stijl, sfeer en invulling van jouw online zichtbaarheid. En terwijl jij aangeeft welke wensen er zijn, ga ik er mee aan de slag. Maak je vooral niet druk om de achterliggende techniek en of het allemaal wel kan, daar is de expertise van Ziggy Webdesign voor.

Kijk vooraf ook eens rustig naar de pagina’s van andere -soortgelijke- ondernemingen. Het levert soms verrassende inspiratie op.

Een website is op zichzelf niet bijzonder of uniek, maar jouw bedrijf is dat wel. Ziggy Webdesign zorgt ervoor dat de speciale kenmerken van jouw bedrijf ook duidelijk naar voren komen in de online presentatie.

Dat het uiteindelijk een fraaie website wordt spreekt voor zich: hij is gemaakt voor jouw bedrijf en met jouw voorkeuren!

Hoe dat gedaan wordt? Dat lees je hieronder.

De stappen op een rij:

2019
2019

Oriëntatie

Als je erover denkt om Ziggy Webdesign in te schakelen om een professionele website voor jouw bedrijf te laten maken, prikken we samen een datum en tijd voor een persoonlijke afspraak. Deze afspraak vindt altijd plaats bij jouw bedrijf. Zo leren wij elkaar kennen, maar krijg ik ook een ‘gevoel’ bij jouw onderneming.

In dit gesprek krijg ik een goed beeld van jouw bedrijf en dat zorgt ervoor dat jouw toekomstige website volledig aansluit bij jouw doelgroep(en), strategie, imago, etc.

Wil je deze stap liever overslaan en direct een voorbeeld van jouw bedrijfspagina zien? Ook dat kan! Probeer gratis een demoversie!

2019

Offerte

Eigenlijk is een offerte aanvragen bij Ziggy Webdesign niet nodig. Of je nu maandelijks of éénmalig betaald, het bedrag staat vast en is inclusief alles wat nodig is om jouw bedrijf online te laten gaan.

Mocht je toch eerst een overzicht op papier willen ontvangen, of vraag je het aan voor een ander, vraag dan een offerte aan bij Ziggy Webdesign.

2019

Inrichten

Als je akkoord gaat met de offerte of op een andere manier laat weten dat we de samenwerking aangaan, begint de bouw van de website.

Alle onderdelen die in het oriënterende gesprek zijn vastgelegd, worden nu vertaald naar een online omgeving die op maat voor jou wordt gemaakt.

Dit gebeurd op een apart, beveiligd adres. Dit adres geven we aan je door, zodat je live mee kan kijken en de vorderingen kan volgen. Dat hoeft natuurlijk niet, later komen er nog twee ‘correctierondes’.

Het eerste deel bestaat uit de inrichting van het sjabloon. Kleuren, knoppen, menu’s, etc. etc. Hierdoor krijgt de website al zijn vorm en komt hij overeen met de huisstijl van jouw bedrijf.

 

 

2019

Correctieronde [1]

Hierin controleren we samen de stijl en lay-out van de website. Ander kleurtje? Menuvolgorde wijzigen? Kaart anders inzoomen? Nagenoeg alles kan.

Mag in een persoonlijk contact, maar kan ook per e-mail.

2019

Schrijven

Afbeeldingen en teksten hoef je niet aan te leveren. Ik schrijf deze zelf, zodat ze voldoen aan de eisen die bijvoorbeeld door Google worden vastgesteld. Uiteraard is er alle ruimte voor eigen inbreng. Graag zelfs. Laat gerust weten wat er volgens jou zeker gepubliceerd moet worden.

2019

Correctieronde [2]

Samen controleren we de inhoud van de website. Afbeeldingen op relevantie en teksten op eventuele onjuistheden.

2019

Lancering

Het is zover: de website gaat live! Ziggy Webdesign controleert nog éénmaal alle functionaliteiten van de website. Werken alle links? Zijn er nog spelvouten? Kloppen de koppelingen met Google Maps, Facebook, Instagram, etc.?

De website wordt grondig getest op alle mogelijke browsers en platformen om na te gaan of de weergave overal juist is.

 

2019

Overdracht

Je ontvangt een handboek met alle gegevens die belangrijk zijn voor het beheer van jouw website.

Daarnaast zorg ik ervoor dat je een uitleg krijgt over het beheer van jouw website, zodat je vanaf het begin de basiskennis hebt om de website te beheren.

 

Naar de prijzen