Ziggy Webdesign is een onderneming van Martijn Zeggelaar

Al vanaf mijn Middelbare School kreeg ik de bijnaam ‘Ziggy’. Overal waar ik op school zat of werkte, werd deze bijnaam gebruikt. Het bleek zelfs erg handig tijdens werk in Frankrijk en Zuid-Afrika, waar de ‘ij’van Martijn onuitspreekbaar was.

Toen ik het idee kreeg om niet alleen voor vrienden en familie websites te ontwerpen, maar dit op professionele basis te gaan doen, werd het eens tijd om Ziggy in mijn bedrijfsnaam op te nemen.

Ziggy Webdesign is een onderdeel van mijn andere bedrijf  ‘WijnContact’: een online wijnwinkel en hèt adres voor proeverijen en horeca consultancy. Dit is ontstaan uit mijn jarenlange ervaring met wijn na de Hoge Hotelschool Maastricht en diverse werkzaamheden voor wijnimporteurs en als sommelier in sterrenrestaurants.

Websites specifiek voor kleine en middelgrote ondernemers: dat is de gedachte achter Ziggy Webdesign. Voor eigenaren die maar een klein budget hebben. Die nu misschien wel omzet laten liggen, omdat ze niet of nauwelijks aan hun online zichtbaarheid toegekomen zijn. Terwijl; juist daar de kansen voor de toekomst liggen.

Zorg ervoor dat je erbij bent! Het is nog niet te laat! Er zijn nog volop mogelijkheden als je nu ervoor kiest om op het internet gevonden te worden.

Iedere middenstander een goede website!

“Een website is geen privilege. En zeker niet voorbehouden aan enkel grote bedrijven. Ook zelfstandig ondernemers, middenstanders en kleine bedrijven moeten zich kunnen profileren op het internet.”

“Veel aankoopbeslissingen worden vooraf gedaan via de computer of smartphone. Niet aanwezig zijn (of onoverzichtelijk) betekent dan vrijwel meteen een gemiste kans. En misgelopen omzet. Die elke ondernemer juist goed kan gebruiken.”

Martijn Zeggelaar – Oprichter Ziggy Webdesign